A.J.H.M. (Alberto) Tiehuis BSc

Aansluitnr. 32848

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 140,00 inclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Ontslag
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen
Werk

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Bouw & Installatie
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Werving & Selectie
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als gecertificeerd Personal Coach heb ik ervaring met het coachen van diverse functionarissen. Met coaching help ik mensen weer op weg om zelf een oplossing te vinden voor een onbevredigende situatie, zowel privé als zakelijk. Anderzijds biedt het een organisatie grote voordelen wanneer een werknemer met een hulpvraag op zakelijk of privé gebied in een aantal sessies op weg wordt geholpen om weer mogelijkheden te zien om zijn leven op te pakken, dan wel zijn carrière te vervolgen, en daarmee weer een goede bijdrage te leveren.
Vaak gaat het om het zichtbaar maken van de unieke kwaliteiten en het effectief inzetten van de competenties. Oftewel, wat zijn de sterke kwaliteiten en hoe komen die tot hun recht in de privé- en werksituatie.
Opdrachtgevers: individuele situaties, productiebedrijven, onderwijs, zorg.
Achtergrond: Opleiding Certified Personal Coach, Sociale Academie, diverse managementopleidingen en brede ervaring met verschillende culturen. Gespecialiseerd in Personal Coaching (maatwerk), ervan uitgaande dat bij iemand elke overtuiging en elk ontwikkelpunt zich doorgaans zowel privé als zakelijk uit.
De aanpak is realistisch, concreet, effectief en resultaatgericht, waarbij ik gebruik maak van gevalideerde methodes, bv. het GROEI-model. In alle situaties wordt een coachingscontract gemaakt, om de coachingsvraag, het proces en het doel vooraf helder te hebben en goede evaluaties te kunnen maken.
Het doel is dat de coachee overzicht verkrijgt door inzicht te krijgen in zijn situatie, het pakken van de regie en het nemen van verantwoordelijkheid.

Stuur een bericht naar deze coach